Home oud

Waar kan ik u mee van dienst zijn?

Zorgvervoer

We doen het allemaal wel eens:, een bezoek brengen aan een zorginstelling zoals een ziekenhuis, revalidatiecentrum of seniorenopvang. Een bijkomende vraag kan zijn: “Hoe kom ik er, en hoe kom ik terug?”

Taxi Bob Nijhof biedt uitstekend zorgvervoer. Taxi Bob Nijhof rijdt naar alle ziekenhuizen in de omgeving van Apeldoorn, zoals het Gelre Ziekenhuis, Deventer Ziekenhuis, Rijnstate Ziekenhuis, Isala Klinieken, etc.

Indien gewenst rij ik ook naar de academische ziekenhuizen of een taxirit van en naar een senioren- of revalidatiecentrum in de regio Apeldoorn kan ik voor u verzorgen.

Leerlingenvervoer

Taxi Bob Nijhof kan dagelijks voor uw kind het vervoer van en naar (speciale) onderwijsinstellingen in de regio van Apeldoorn verzorgen. Taxi Bob Nijhof weet als geen ander dat uw kind gebaat is bij vertrouwde situaties, regelmaat en duidelijkheid.

Ik zorg ervoor dat de leerling iedere dag op dezelfde tijd, bij dezelfde chauffeur, in dezelfde auto en op dezelfde plek in- en uitstapt. Hiermee bewaar ik zoveel mogelijk de rust voor het kind.

Zakelijk vervoer

Taxi Bob Nijhof weet ook haar zakelijke klanten in (de omgeving van) Apeldoorn tot volle tevredenheid te bedienen. Ik ben inzetbaar voor onder andere werknemersvervoer, pendeldiensten, vip-vervoer, evenementenvervoer en congresvervoer.

Hebt u een (tijdelijk) logistiek probleem, dan bied ik de oplossing met de pendeldiensten en werknemersvervoer. Ook vervoert Taxi Bob Nijhof uw gasten, management en werknemers in (de regio van) Apeldoorn.

Ook voor deze ritten

Taxi in de regio Apeldoorn

Vervoer nodig in de regio Apeldoorn? Persoonlijk taxivervoer van deur tot deur in de regio van Apeldoorn.

Vliegveld

Vervoer naar en van een luchthaven van Schiphol, Weeze, Eindhoven, Dusseldorf, Lelystad tot aan Rotterdam

Overig vervoer

Vervoer van en naar bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, revalidatiecentra of zakelijke bestemmingen.

Na een gezellig etentje veilig weer thuiskomen?

Relaxed aankomen op de luchthaven voor uw vakantie of zakenreis? U bent hier op het juiste adres voor een zorgeloze reis van deur tot deur. Ik bied maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg.Standaard is een nette Mercedes S-klasse en dito rijstijl.

Even voorstellen

Bob Nijhof

Apeldoorn ken ik als geen ander. Ik rijdt u graag rond in het kloppende hart van de Veluwe. Apeldoorn is een attractieve stad met veel bezienswaardigheden waaronder de Apenheul, Julianatoren en Paleis het Loo. Daarnaast kent Apeldoorn een veelzijdig cultureel leven. Er is voor ieder wat wils.

De moderne binnenstad biedt volop mogelijkheden om gezellig te winkelen er bevinden zich tal van uitgaansgelegenheden. Schouwburg Orpheus in Apeldoorn biedt jaarlijks een uitgebreid programma aan theatervoorstellingen. Kortom: in Apeldoorn is altijd wat te doen!

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi in (de omgeving van) Apeldoorn, dan bent u bij taxi Bob Nijhof aan het juiste adres. Bij Taxi Bob Nijhof kunt u gebruik maken van een vakkundige, betrouwbare taxichauffeur tegen normale tarieven.

Let op: ivm de veiligheid rij ik niet meer’s avonds of in het weekend. Ook sta ik niet meer bij het station. Ik rij alleen overdag van 08.00 tot 20.00. Op verzoek.

Kom in contact met Bob

Heeft u een vraag over mijn dienstverlening? Of wilt u een taxi reserveren? Vul onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen 24 uur contact met u op.

Wilt u liever bellen? Bel dan op telefoonnummer 055 260 1000.

Whatsapp: 06 47 566 399.

We speak English, German and French..

Taxi Bob Nijhof
Kalverstraat 123
7311SE Apeldoorn

Vergunningsnummer: P94994
KvK: 58687378

Tel: 055 260 1000
E-mail: info@taxibobnijhof.nl